gr | en
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
1/1/2019: Πώληση και ενοικίαση γραφείων Δροσοπούλου 13
Διαθέσιμα για πώληση και ενοικίαση γραφεία στην νεόδμητη οικοδομή μας επι της Δροσοπούλου 13....
Περισσότερα
1/1/2019: Μείωση Τιμών!!!
Μείωση Τιμών!!!Προχωρήσαμε σε νέα αναπροσαρμογή των τιμών στα ακίνητά μας προχωρήσαμε λαμβάνωντας υπ΄ όψην την σοβαρή μείωση της αγοραστικής δυναμικής όλων μας....
Περισσότερα
Παύση Εκκίνηση

Η Εταιρεία


*ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ*

 

 ■  ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
...καθώς ο στόχος μας δεν είναι ο εντυπωσιασμός του αγοραστή την πρώτη φορά που θα μπει στο διαμέρισμα για να το δει, αλλά η λειτουργικότητα των χώρων (διαρρύθμιση) όταν αυτός το χρησιμοποιήσει.

 ■  ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
...εντός των ιδιοκτησιών (κουζίνες, μπάνια κλπ) αλλά και εκτός των ιδιοκτησιών (όψεις, ακάλυπτοι, κλιμακοστάσια κλπ), καθώς ένα ακίνητο είναι ΚΑΙ περιουσιακό στοιχείο και ίσως μια μέρα αυτό να χρειαστεί να πουληθεί.

 ■    ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
...σύμφωνα με τις μελέτες και τις πραγματικές λειτουργικές ανάγκες και όχι μόνο σύμφωνα με το κόστος.

 ■   ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ
...και όχι με πολλά "συνεργεία" ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο του έργου, ώστε να μην καταστρέφεται η δουλειά του προηγούμενου τεχνίτη.

 ■   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ
...με επιτόπου επίβλεψη και όχι από τα γραφεία του συνόλου των εργασιών, από την αρχή έως την παράδοση των ακινήτων.

 ■   ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ "ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ" ΣΠΙΤΙΑ
...σε τιμές που δείχνουν χαμηλές αρχικά και κοστίζουν αργότερα ακριβά από τις κακοτεχνίες, αλλά πραγματικά φθηνά σε σχέση με την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

 ■   ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ
...με ουσιαστική βοήθεια και υποστήριξη, όποτε αυτός την χρειαστεί.

όλα τα παραπάνω είναι η "ταυτότητά μας"

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ:
     Ο Συρόπουλος Πελοπίδας το έτος 1966, απασχολούμενος έως τότε μαζί με τον αδελφό του Λουκά ως τεχνίτης μωσαϊκών, προχώρησε στην έκδοση της πρώτης οικοδομικής άδειας πολυώροφου κτηρίου στην διασταύρωση των οδών Πατρόκλου & Βύρωνος στην Λαμία.
      Από τότε ασχολείται κυρίως με την ανέγερση πολυώροφων κτηρίων στην Λαμία, σε ιδιόκτητα οικόπεδα ή σε οικόπεδα με την μέθοδο της αντιπαροχής. Ως δευτερεύουσες δραστηριότητες έχει την εκμετάλλευση δημοσίας χρήσης, χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων (parking), στην Λαμία και την αγοροπωλησία οικοπέδων στην Φθιώτιδα.
      Από το 1966 έως σήμερα, η νομική μορφή των τεχνικών εταιρειών που δημιούργησε, έχει αλλάξει πολλές φορές, για να φτάσει στην σημερινή, τελική της μορφή με την επωνυμία Συρόπουλος Ανώνυμη Εταιρεία Τεχνικών Έργων.
      Έχοντας κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μεθοδικότητα στον τρόπο εκτέλεσης των έργων και στις συνεργασίες με τους πελάτες πριν και μετά την πώληση, κατάφερε γρήγορα να καταξιωθεί και να σταδιοδρομήσει στην τοπική αγορά ολοκληρώνοντας πολυάριθμα κτήρια, σε εύκολες αλλά και δύσκολες εποχές.
      Από το 2008 η εταιρεία στελεχώθηκε και διοικείται και από την Διπλωματούχο Αρχιτέκτονα (Α.Π.Θ.) και κόρη του Πελοπίδα, Βασιλική, έχοντας σαν γνώμονα την ίδια ταυτότητα και πολιτική στην ποιότητα κατασκευών της εταιρείας.
      Η έδρα της επιχείρησης στεγάζεται από το 1981, σε γραφείο στον ημιώροφο οικοδομής στην πλατεία Λαού.ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


Ισολογισμός 2012
 
Ισολογισμός 2013
*Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι ενημερωτικό